MI A KRÓM?
A króm egy esszenciális mikroelem, amely fontos szerepet játszik a szénhidrátok lebontásában.
MIÉRT JÓ A KRÓM?
- Szabályozza a vércukorszintet, segít fenntartani a megfelelő glükózszintet a vérben
- Inzulinrezisztencia esetén
- Csökkenti az étvágyat
- Csökkenti a nassolás iránti sóvárgást
- Csökkenti a testi zsírokat
- Növeli az izomtömeget, fokozza az állóképességet
- Támogatja az immunrendszert
MIÉRT VÁLASZD AZ OLIMP LABS AKTÍV KRÓMJÁT?
- 200 µg szerves krómot tartalmaz
- Kicsi, könnyen lenyelhető tabletta formájában van
Turbózd fel az étrended is krómban dús ételekkel! Legnagyobb mennyiségben a hagymában, a brokkoliban és a teljes kiőrlésű gabonákban található meg, illetve az élesztőben is.
Hiány és túladagolás
Ugyan a krómhiány ritka, mégis előjöhet néhány erre utaló jel, akkor ha nem viszel be a szervezetedbe krómban gazdag ételeket. Ilyen tünetek pl.: magas vércukorszint, magas koleszterinszint, fáradtság. A túladagolás nagyon ritka.
A tudományos kísérletek bebizonyították, hogy:
- A glükóz állandó szintje a vérben megakadályozza az inzulin kiválasztását
- A vércukor megfelelő szintje megakadályozza a hirtelen éhségrohamokat